Frank-Willem Jochems

Mijn naam is Frank-Willem Jochems, 58 jaar en de vader van Dennis. Het komende rallyjaar zal ik als navigator fungeren in de auto naast Dennis. Al jarenlang ben ik een fervent volger van de rallysport en dan met name de GTC-rally rondom Achtmaal. Momenteel zit ik zelfs in een commissie van de organisatie van deze rally. Van jongs af aan heeft de rallysport mij aangetrokken. Uiteindelijk hebben we nu het besluit genomen om samen in een auto te stappen en zo veel mogelijk leuke dingen samen mee te maken. Plezier staat uiteraard voorop, echter het moet ook resultaten met zich meebrengen. Als ik ergens aan begin dan wil ik altijd presteren en zo hoog mogelijk eindigen.

Ook in 2021 zullen wij weer aan de start staan met onze BMW 130I Challenge auto en kunnen we wat gretiger zijn dan vorig jaar toen alles nieuw was. Ik denk dat wij een goede kans maken op het kampioenschap als je gewoon consistent rijdt en alle rally’s finisht. Finishen is belangrijk, dat hebben wij afgelopen seizoen wel gemerkt want een foutje is zo gemaakt.

Ik heb er enorm veel zin in om samen met het team het seizoen van 2021 tegemoet te gaan!